liverpool sæt børn Over halvdelen af verdens befolkning

liverpool sæt børn Over halvdelen af verdens befolkning så VM i 2018, hvilket gør det til den mest sete sportsbegivenhed i historien. Tallet på 3,5 milliarder seere så den russiske udgave af turneringen vokse fra 3,2 milliarder i både 2010 og 2014, og illustrerer konkurrencens enorme rækkevidde.

FIFA eWorld Cup blev lanceret i samme år efter introduktionen af FUT Champions spiltilstand i FIFA 17. Mere end 29 millioner mennesker så det første FIFA eWorld Cup, og det tal steg med 60 procent året efter til 47 millioner, da det blev vist af 21 tv-selskaber i mere end 75 territorier verden over.

Brent Koning er FIFA Competitive Gaming Commissioner og har en fuldtidsansatte på 20 medarbejdere i sin afdeling med fokus på at drive og udvide e-sporten. I alt er over 100 EA-medarbejdere involveret i at bygge produktet og sørge for, at turneringer og konkurrencer over hele kloden kører problemfrit, hvor FIFA Global Series afholder turneringer i forskellige byer som Bukarest, Paris og Atlanta.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Selv under coronavirus-pandemien har Konings billigt fodboldtøj personale travlt med at afvikle turneringer og begivenheder med nogle af verdens største navne som Trent Alexander-Arnold og Vinicius Junior, der konkurrerer mod hinanden på FIFA 20 fra sikkerheden i deres eget hjem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*