real madrid hjemmebanesæt Et skridt frem, to

real madrid hjemmebanesæt Et skridt frem, to skridt tilbage. Sådan fungerer det i Real Madrid i disse dage.

Ligesom det så ud som om, at Zinedine Zidanes hold endelig havde lukket deres utætte forsvar – stoppede rådden efter at være blevet ydmyget af PSG for fjorten dage siden – gik de og forkælede det hele med en pinlig opvisning på Santiago Bernabeu mod Club Brugge.

Madrid blev slået 3-0 i deres Champions League-åbning af et understyrket PSG-hold, der mangler Neymar, Kylian Mbappe og Edinson Cavani.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Men tre på hinanden følgende clean sheets i La Liga – den første i begge Zidane-æraer – med sejre over Sevilla, Osasuna og derefter uafgjort i Atletico Madrid, tog Madrid til toppen af tabellen.

Krisesnakken aftog, lysstråler skar gennem mørket, køb fodboldtrøjer da Zidane og Co så ud til at komme tilbage til sagen mod Club Brugge i, hvad der så ud til at være en ligetil kamp.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*