liverpool sæt børn Senest brugte Richarlison sin scene

liverpool sæt børn Senest brugte Richarlison sin scene efter Brasiliens 2-0 VM-kvalifikationssejr over Uruguay, hvor han åbnede scoringen, til at opfordre myndighederne til at forklare manglen på elektricitet i Amapa-regionen. Han tog stilling, som han fortalte journalister, for at “kræve elektricitet til et folk, der lider.”

“Desværre vil befolkningen i Amapa ikke være i stand til at se mit mål i dag, fordi de ikke har haft elektricitet i to uger,” fortsatte han, “de går igennem svære tider, og jeg håber, de får en løsning. Jeg ønskede at dedikere målet og sejren i dag til alle Amapaenses.”

“Der har ikke været noget bestemt ‘klik’ eller en beslutning om at ændre holdning,” betroede en kilde tæt på Richarlison. “Han har langsomt opbygget sin selvtillid og er så begyndt at styre de værdier, han altid har haft udadtil.”

Meget af Richarlisons kritiske natur blev næret i rapkampe. Som barn lærte han at bruge ord til at håndtere svære situationer i sit eget liv, såvel som uretfærdigheder.

Hans opvækst i Nova Venecia, staten Espirito Santo, forklarer også angriberens empati. Han gik ofte sulten, og begyndte fra en ung alder at arbejde med at sælge ispinde for at hjælpe mor Vera Lucia med at forsørge familien.

Han mistede venner på grund af kriminel aktivitet og fik billigt fodboldtøj endda på et tidspunkt en ladt pistol rettet mod hovedet, da han var blevet forvekslet med en narkosmugler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*