mbappe trøje Carragher afslutter med at afsløre, at der

mbappe trøje Carragher afslutter med at afsløre, at der sandsynligvis vil være en form for hyldest til en af Liverpools helt store, når planerne for kollegiet til sidst er færdiggjort.

Ronnie Moran var i enhver forstand ‘Mr Liverpool’, der tjente klubben som spiller, træner, fysioterapeut, vicevært og næsten alt derimellem gennem fem trofæfyldte årtier. Selv efter hans pensionering i 1998, var han stadig fast Melwood.

Da han døde i 2017, opfordrede Phil Thompson, den tidligere Reds-kaptajn, klubben til at opkalde deres nye træningskompleks efter ham. Det skete ikke, men Fowler og Carragher har til hensigt at sikre, at Moran for altid vil være forbundet med det sted, han elskede mest.

“Det første, jeg tænker på med Melwood, er Ronnie Moran,” siger Carragher. “Og ja, det er nok en idé for os her at have lidt dedikeret til ham, hvad enten det er et af rummene eller lidt udenfor til minde om Ronnie.

“Han var en stor figur for os alle, han var der i starten med Bill Shankly, og han kunne ikke holde sig væk fra stedet, selv da han gik videre. Jeg ser ham altid for mig løbe rundt udenfor og køre runder, mens vi trænede.

“Han vil altid være forbundet med dette sted.”

Det vil Fowler og Carragher også. Liverpool er måske gået fodboldtøj baby videre, men Melwood vil forblive rød takket være to af byens sande storheder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*