manchester united trøje med tryk Han sagde, at Cosafa

manchester united trøje med tryk Han sagde, at Cosafa-regionen følte sig magtesløs under ledelse af Hayatou, og citerede tildelingen af Africa Cup of Nations (Afcon)-turneringer som en af de faktorer, som de følte, at det tidligere regime var nødvendigt at erstatte. Jordaan afslørede, at Cosafa-regionen havde betydelig indflydelse på at fordrive Hayatou.

¡° det havde betydelig indflydelse. Cosafa-regionen har som bekendt 14 medlemmer, og for at blive valgt som Caf-præsident skal du have 28 stemmer. Så hvis du har Cosafa bag dig, så har du allerede 50 procent af stemmerne, ¡± Jordaan sagde.

¡° En af hovedårsagerne til, at det tidligere regime tog så lang tid ved magten, var, at Cosafa-medlemmer ikke var forenede i forbindelse med valget til Caf-præsidentskab, men vi talte om det, og alle var enige om, at afrikansk fodbold havde brug for en ny ledelse, der vil skabe forandring, ¡ ± sagde han.

¡° For ikke at sige, at hr. Hayatou var en dårlig leder, han bidrog enormt til afrikansk fodbold i de 28 år, han fungerede som præsident, men der er visse ting, vi mente, skulle fodboldsæt til børn ændre sig, og de ville ikke ændre sig, medmindre en ny præsident blev valgt ¡± fortsatte han.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*