arsenal trøje Med John Brooks, der kiggede på bolden

arsenal trøje Med John Brooks, der kiggede på bolden i midten, valgte Davies Larin i midten af feltet, hvilket efterlod Besiktas-stjernen med et simpelt tap-in. Det var alt, Canada havde brug for, da nationen undslap Nashville med et punkt i hånden og en smule momentum efter at have opnået et resultat mod en af regionens magter.

Alphonso Davies er elektrisk nede på vingen ?pic.twitter.com/F922vgWs1L

— Mål (@goal) 6. september 2021
Det vil i mellemtiden være et frustrerende resultat for USMNT, der lignede de eneste vindere, indtil det faldt fra hinanden sent. Den squaddominerede besiddelse, genererede et par halve chancer og i sidste ende konverterede en kun få øjeblikke før Davies’ magiske øjeblik.

USMNT’s mål, dets første i VM-kvalifikationen efter en pointløs uafgjort i El Salvador, blev skabt og scoret af Brenden Aaronson, som strålede for et amerikansk hold, der var uden Gio Reyna og Weston McKennie. Efter at have sporet tilbage for at vinde bolden på midtbanen, blev Aaronson sat op af Antonee Robinson i det 56. minut for at give USA føringen.

Føringen holdt kun seks minutter, før Davies og Canada sugede livet ud af Nashville-tilskuerne. Målet var ikke Canadas eneste store øjeblik, da holdet næsten scorede på en lignende fodboldtøj sæt sekvens efter en Sergino Dest giveaway i første halvleg, men det var hele gruppen, der skulle til.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*