ronaldo fodboldtøj Shanghai Shenhuas tekniske direktør

ronaldo fodboldtøj Shanghai Shenhuas tekniske direktør har lanceret et sønderlemmende angreb på import af store penge til den kinesiske Superliga, men siger ikke desto mindre, at klubben “trækker alt ud” for at hente Carlos Tevez.

Mustafis løfte til Arsenal-fans

En række stjernespillere er strømmet til CSL i de seneste år, hvor regeringens opbakning har efterladt et væld af klubber med penge at brænde.

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Ligaens transferrekord blev slået tre gange i løbet af en uge, da Ramires, Jackson Martinez og Alex Teixeira flyttede til Kina, med en aftale på $60 millioner (£47,6 mio.) som tog Hulk til Shanghai SIPG i juni i år.

Shenhua var i spidsen for Kinas transferrevolution, da de skrev kontrakt med Nicolas Anelka og Didier Drogba i 2012, selvom begge forlod klubben inden for et år og hævdede, at de ikke var blevet betalt.

Og klubbens embedsmand Wu Jingui sagde: “Der er en fodbold tøj til børn voksende konsensus i europæisk fodbold om, at hvis du higer efter rip-offs, så tag bare til Kina.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*