manchester united trøje med tryk Med fire Mexico

manchester united trøje med tryk Med fire Mexico-landsholdsspillere på bøgerne, erhvervede Porto sig kaldenavnet i Amerika og nikkede til antallet af spillere fra El Tri, der passer til Dragons. I starten af sæsonen 2017-18 var der dog ikke noget mexicansk krydderi på holdet.

Nu, forud for Portos ottendedelsfinale-kamp mod Liverpool, er smagen tilbage. Midtbanespilleren Hector Herrera bør starte og anføre holdet, fløjspilleren Jesus Corona vil lægge et skifte ind, og selv midterforsvareren Diego Reyes kan spille en rolle efter at have tilbragt de første fire måneder af sæsonen forankret på bænken.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Det er en total vending fra starten af året. Corona så sporadiske minutter fra den nye manager SergioConceicao, men Herrera kæmpede i minutter, mens Reyes og forsvarsspilleren Miguel Layun sjældent blev overvejet. Derefter fik Conceicao sin første smagsprøve på UEFA Champions League som manager, et 3-1-nederlag i Estadio do Dragao, der var domineret af Besiktas. Den næste kamp var Herrera tilbage i XI iført anførerbindet. Kort efter rejste Porto til Monaco og fik en 3-0-sejr for at komme tilbage på sporet i Champions League. De har kun tabt fodboldsæt til børn  to gange i alle turneringer siden det nederlag til den tyrkiske klub, faldet væk til RB Leipzig og tabte en shootout i finalen i ligacuppen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*