Oldhams formand Simon Corney mener fodboldtøj til børn med navn

Oldhams formand Simon Corney mener fodboldtøj til børn med navn, at Paul Scholes vil styre Sky Bet League One-klubben “en dag”, men indrømmer, at det vil være “vanskeligt” at friste ham til at tiltræde den ledige stilling i øjeblikket.

Den tidligere England- og Manchester United-midtbanespiller, 40, blev øjeblikkeligt forbundet med hans drengetøj, da Football League’s tredje yngste manager Lee Johnson forlod SportsDirect.com Park i sidste uge for at deltage i League One-rivaler Barnsley.

Den romantiske opfattelse af, at Scholes ville indtage sin første lederposition hos Latics, synes fantasifuld, men Corney tror vel, han kunne tage roret en dag.

Corney sagde på en BBC Radio Manchester-telefon sammen med instruktør Anthony Gee, som foreslog, at Oldham-jobbet “kan interessere” Scholes “på et tidspunkt”, sagde Corney: “Vi taler regelmæssigt, og Paul kommer lejlighedsvis ned og holder træning .

“Han er en ven af ​​klubben. Vi ved, hvad Paul handler om, han er meget lav nøgle, han laver ikke noget ved tingene. Han dukker op på kampene – dukker aldrig op i instruktørkassen – han dukker op med hans to gutter, flad kasket ned, og du ville ikke engang vide, at han var der.

Hotel Fodbold
Se galleri
“Jeg ville meget gerne have ham om bord, (men) det er vanskeligt. Igen, du skal spørge, ville Oldham være den rigtige klub for nogen som Paul? Det handler ikke kun om, at vi vil have Paul, men det ville også være det rigtige For ham?

“Jeg tror, ​​Anthony har ret, at han en dag kommer messi fodboldtøj børn og administrerer klubben, men det handler om timing med ham.”

Gee bekræftede også, at Scholes, der nu har medieforpligtelser med BT Sport, ikke havde ansøgt om stillingen, men at de havde til hensigt at føre samtaler med ham i den nærmeste fremtid.

De to Oldham-bestyrelsesmedlemmer berørte også klubbens kontroversielle træk for at forsøge at underskrive den dømte voldtektsmand Ched Evans i januar, en underskrift, som de til sidst trak ud af i lyset af det overvældende pres fra sponsorer, der lovede at trække deres støtte tilbage, mens medarbejderne også blev udsat for til voldelige trusler.

Latikere havde oprindeligt angivet, at de ikke havde noget ønske om at erhverve Evans tilbage i december, men Gee afslørede, at de vendte tilbage til muligheden i det nye år, da Johnson fortalte bestyrelsen, at han havde haft et hjerteskift.

“Vi gjorde et helvede af en masse due diligence,” tilføjede Gee.

”Vi mødtes med spilleren ved to eller tre lejligheder, og hvis du husker, hvornår vi først blev knyttet til ham, sagde manageren faktisk til os, at han hellere ville bestå. Vi trak vores interesse straks.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*