Sporting Lissabon midtbanespilleren er fodboldtøj til baby

Nani hævder Manchester United-målet William Carvalho er klar til at flytte til Premier League.

Sporting Lissabon midtbanespilleren er fodboldtøj til baby blevet overvåget af Louis van Gaal, da hollænderen ser ud til at underskrive en førsteklasses håndhæver i sommer.

Kevin Strootman er fortsat United-managerens første valg – men frisk skade bekymring over Roma-spilleren har tvunget Van Gaal til at overveje alternative muligheder.

United er tilbageholdende med at gå ind i en budkrig for Paul Pogba, der forlod Old Trafford til Juventus i 2012.

Og i en sommer, hvor Van Gaal vil forsøge at lande superstjernnavne som Gareth Bale, kunne Carvalho vise sig at være et billigere alternativ til Strootman og Pogba.

Nani har været på lån hos Sporting denne sæson og mener, at den m 30 m-klassificerede portugisiske international kan være en succes hos United.

”Han er en fantastisk spiller,” fortalte vingen til mailen. ”Han har en masse kvalitet.

”Jeg tror ved slutningen af ​​denne sæson vil han være parat til at spille i Premier League.

”Jeg tror, ​​at hvis Manchester United er interesseret, er det en god chance.”

Carvalho sagde i sidste måned: “Min drøm er at spille i England.

”Jeg ved, at nogle klubber er liverpool tøj interesserede, men min agent Jorge (Mendes) passer på det, og jeg er afslappet.”

Nani tror Carvalho kunne have været en succes hos United
Carvalho siger, at det ville være en drøm at spille i England
Van Gaal får et budget i området £ 150 m i slutningen af ​​sæsonen.

Han har indrømmet, at signering af en midtbanespiller i verdensklasse er en prioritet, efter at han blev tvunget til at spille Wayne Rooney i en tilbagetrukket rolle i store dele af kampagnen.

På trods af at United har brugt en samlet £ 107,4 m på Marouane Fellaini, Juan Mata, Ander Herrera og Daley Blind i de sidste 18 måneder, mener Van Gaal stadig, at han er kort i midtbaneafdelingen.

Strootman var et af de første navne, han identificerede, da han overtog på Old Trafford sidste sommer. Men nederlænderens korsbåndskade betød, at United var nødt til at skrinlægge et bud, indtil han så, om han kunne komme i fuld bedring.

25-åringen vendte tilbage til aktion i november, men fik en frisk tilbagegang i sidste måned, hvilket resulterede i yderligere operation.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*