spille en World Cup Fodboldtrøjer med tryk til børn kvalifikationskamp i Doha i 2009

Chelsea F.C. målmand Mark Schwarzer har lanceret et vredt angreb på FIFA, idet han insisterede på den kontroversielle beslutning om at spille 2022 VM i Qatar om sommeren var ‘skør’.

Den tidligere australske international, 42, har opfordret FIFA til at forbyde sommerfodbold i Golfstaten, men advarede om, at en, to eller tre personer måtte “falde død”, før spillets styrende organ fungerede.

Schwarzer, der blev tvunget til at spille en World Cup Fodboldtrøjer med tryk til børn kvalifikationskamp i Doha i 2009, sagde: “Du skal stoppe med at spille spil på den pågældende tid af året.

“Det sker kun en gang sandsynligvis, ikke en person, men to eller tre mennesker falder døde. Det er latterligt. Det er virkelig latterligt at spille på den tid af året.

“Jeg ved ikke engang, hvorfor der er en debat. De [Fifa] havde en komité derude og siger, at det ikke er sikkert at spille den årstid, men de tildeler det stadig til verdensmesterskabet. ”

I beskrivelsen af ​​de betingelser, han oplevede for tre år siden, tilføjede den 42-årige: “Det er svært at koncentrere sig. Fysisk har det en enorm, stor indvirkning på dig, og det tager dig dage og dage at komme sig ud af det. Det er en rigtig stor prøvelse.

“De fleste mennesker forlader faktisk deres land på den Billige Chelsea trøje børn pågældende årstid eller går på ferie på den tid af året, fordi det er så varmt.

“Men Fifa beslutter det er OK at spille fodboldkampe der, hvilket er skørt.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*