nulstillet før efter Replica fodboldtrøjer børn gruppestadiet

Med begge sider behøver bare et punkt at gå videre til 16 omgang, vil det være interessant at se, hvordan Mexico og Uruguay nærmer sig tirsdagens gruppe A finale på Royal Bafokeng Stadium i Rustenburg.

En uafgjort ville forlade hver side på fem point og ville Billige Manchester City trøje børn sætte begge ind i knockout-faser, selvom Uruguay ville gå igennem som gruppevindere i kraft af at have en bedre målforskel.

Uruguay opviste 10-mand vært Sydafrika i deres sidste kamp, ​​mens Mexico tog Frankrig med en score på 2-0, der udgjorde flere problemer for de frygtede franske.

Hvis begge sider mister spillet, så bliver de nødt til at bekymre sig om det andet spil mellem Sydafrika og Frankrig for at se om de stadig kunne komme igennem med fire point.

Carlos Vela (låret) og Efraín Juárez (suspension) er udelukket for El Tri, hvilket betyder, at begge skal bruge udskiftninger i truppen til coach Javier Aguirre. Det er sandsynligt, at Pablo Barrera ville starte forfra til Vela, selv om det ikke er klart, hvem der ville erstatte Juárez.

Efter to meget gode resultater er det usandsynligt, at Uruguay-træner Óscar Tabárez vil foretage ændringer og vil sandsynligvis spille for sejren. Nicolás Lodeiro er berettiget efter at have slået en kamp for sit røde kort mod Frankrig.

Bestilling vil ikke blive nulstillet før efter Replica fodboldtrøjer børn gruppestadiet, så Guillermo Franco, Héctor Moreno, Francisco Rodríguez og Gerardo Torrado bliver nødt til at være forsigtige med Mexico.

For Uruguay sidder Mauricio Victorino og Diego Lugano på bookinger fra Uruguays åbner.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*