tilbage fra at miste deres åbning Billige Fodboldtrøjer spil til Schweiz 1-0 og de har slået

Spaniens træner Vicente Del Bosque advarede om, at Portugal ligner en formidabel modstander, og at det bliver en vanskelig kamp for hans side tirsdag.

Den røde raseri har bounced tilbage fra at miste deres åbning Billige Fodboldtrøjer spil til Schweiz 1-0 og de har slået Honduras med en 2-0, før de slår 10-mand Chile 2-1.

Men den portugisiske sluttede andenpladsen i deres gruppe, efter at de gik i gang med Elfenbenskysten og Brasilien og en 7-0-rute i Nordkorea.

“Vi har set, hvordan de kontrollerede spillet mod Brasilien og slog dem på modangrebene,” sagde Del Bosque.

“Portugal bliver en meget hård side. Jeg tager ikke tilfredshed med, at vi står over for Portugal i stedet for Brasilien. De er begge store nationale hold. ”

“Vi var meget ked af det, da vi tabte til Schweiz. Vi var nødt til at gå imod det nuværende, svømme opstrøms “, forklarede den 59-årige taktiker.

“Jeg tror fra nu af, at vi vil være mere optimistiske i enhver Billige Ronaldo tøj til børn forstand af ordet, og jeg er sikker på at optimismen ses på banen.”

Spanien midtbanespiller Xabi Alonso er stadig usikker efter at have sprukket sin højre ankel i Chile kampen på fredag, mens center-back Raul Albiol også er i tvivl med en shin skade.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*