Avis: Fischer er et emne i FC København

Viktor Fischer kan være på vej til endnu et klubskifte, hvis hans tyske arbejdsgiver Mainz ikke har tænkt sig at benytte ham oftere i resten af sæsonen.

Så klart lyder budskabet fra hans agent, danske Søren Lerby, som forklarer situationen således:

“Der er juleferie lige om lidt, og så snakker vi om det hen over julen. Men VM har stor betydning, og spiller Viktor ikke i Mainz, skal der ske noget,” siger Lerby til BT.

Ifølge avisen, så er FC København blandt bejlerne til danskeren, hvor en lejeaftale virker mest sandsynlig på nuværende tidspunkt.

Fischer er anset som en god erstatning for Benjamin Verbic, som højst sandsynligt skifter til Dynamo Kiev i januar-transfervinduet, hvis man skal tro rygtebørsen.

23-årige Fischer kan både dække pladsen på venstrekanten, men også i angrebet.

FC Københavns manager Ståle Solbakken spurgte til Fischers lønniveau i sommer, men der var svaret klart.

“Vi snakkede aldrig med Fischer, men vi talte med hans agent. Vi talte med agenten om en anden spiller, som han tilbød, så talte vi lidt om nogle andre ting, og så kom vi ind på Fischer. Men det var ikke muligt,” fortalte Ståle Solbakken til BT i september måned.

Søren Lerby fortæller, at han i øjeblikket ikke er i dialog med FCK, men ifølge BT’s kilder, så skulle FCK altså følge hans situation tæt i disse dage.

Fischer skiftede fra engelske Middlesbrough til tyske Mainz 05 den 1. juli 2017, hvor han skrev under på en kontrakt frem til sommeren 2021.

For flere nyheder om fodboldtrøjer med navn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*