Randers har kun én kampklar midtstopper: Vi er sårbare

Olafur Kristjansson har fået noget at tænke over forud for Randers FC’s kamp mod OB på søndag. Både anfører Mads Agesen og Kasper Enghardt har karantæne, og dermed er Jonas Bager den eneste midtstopper, der kan spille.

I onsdagens pokalkamp mod Otterup forsøgte Kristjansson sig både med Johnny Thomsen og Erik Marxen, der normalt spiller henholdsvis højre og venstre back, i det centrale forsvar. Det kan til nøds også gå, men problemet er, at så mangler der en mand på backen.

Kevin Conboy, der kom til Randers i sommer, er nemlig stadig skadet, og Alexander Fischer og Mikkel Kallesøe er begge skiftet til Viborg FF på henholdsvis en permanent kontrakt og leje.

– Det er sindssygt uheldigt, at det er to centerforsvarere, vi har ude på samme tid. Havde det været én, ville det have til at leve med, men når vi kun har tre deciderede centerforsvarere i truppen, kommer vi ikke uden om, at vi skal finde en spiller fra en anden position at rykke ind på pladsen, siger Kristjansson til Randers Amtsavis.

– Det kan så være Marxen eller Thomsen, men på højre og venstre back har vi heller ingen åbenlyse alternativer, så på den måde er vi sårbare.

Alternativt kunne træneren rykke Perry Kitchen eller Frederik Lauenborg ned i det centrale forsvar, men så mangler der bare en mand på midtbanen, da Joni Kauko og Joel Allansson er skadet.

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*